JobcoachingWelkom bij Acco-coaching, waar onze ervaren coaches zich inzetten voor het begeleiden en ondersteunen van individuen met potentieel op de arbeidsmarkt. Met onze expertise kunnen we altijd een traject op maat samenstellen dat perfect aansluit op jouw behoeften, met een coach die bij jou past.


Bij Acco-coaching geloven we in een mensgerichte benadering. We streven niet naar snelle resultaten, maar naar duurzame en passende oplossingen die jouw carrière een boost geven.


Of je nu op zoek bent naar jouw ware roeping met behulp van een talentscan of beroepskeuzetest, wij staan klaar om je te ondersteunen in dit proces. Vervolgens werken we samen aan het creëren van een indrukwekkend CV en een overtuigende sollicitatiebrief die jouw kwaliteiten optimaal naar voren brengen.


En wanneer de sollicitatieprocedure begint, geven we je graag waardevolle tips en bieden we indien nodig oefeningen voor sollicitatiegesprekken.


Hebben we je interesse gewekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. We kijken ernaar uit om samen jouw carrièredoelen te verwezenlijken.

 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn