Sollicitatietheater.

Welkom bij onze interactieve sollicitatietraining!
Bij ons bereiden we kandidaten grondig voor op hun sollicitatie door middel van een interactieve training. Onze training wordt geleid door twee ervaren job coaches met ruime expertise in het begeleiden van mensen uit de doelgroep.


Onze aanpak is gericht op interactief leren, waardoor de behandelde tips en trucs beter worden onthouden door de deelnemers. Door de groepsdynamiek en het feit dat de deelnemers zelf de regie hebben, ontstaan er vaak levendige discussies en wordt er waardevolle kennis uitgewisseld.


Tijdens de training besteden we aandacht aan diverse aspecten, zoals het opstellen van een effectief CV, het belang van een goede uiterlijke presentatie, het voeren van een sollicitatiegesprek en hoe je jezelf overtuigend kunt presenteren. 


Via regietheater krijgen de deelnemers de kans om het sollicitatiegesprek zelf vorm te geven, waarbij zowel succesvolle als minder succesvolle scenario's worden behandeld.


Om een optimale leerervaring te garanderen, houden we de groepen klein (maximaal 12 personen), zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en interactie. Dit draagt bij aan een inspirerende en leerzame sfeer.


Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van een succesvolle sollicitatietraining.
---
Als je nog verdere aanpassingen wilt of meer informatie wilt toevoegen, laat het me weten!

 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn