Wie zijn wij?

Welkom op de website van Acco-coaching.


Vanuit onze passie ondersteunen, stimuleren en begeleiden wij jou graag om jouw doelen te behalen.


Met onze kennis van het sociaal domein en de daarbij verbonden organisaties helpen wij jou graag naar een zo goed mogelijk passende werkplek.


Voor re-integratie kun je bij ons terecht. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jou weer met plezier aan de arbeidsmarkt te laten deelnemen.


Wil je meer inzicht in jouw financiële situatie? Onze budgetcoach staat voor je klaar om samen met jou alles op een rij te zetten en een gezonde financiële situatie te creëren.


Al onze coaches zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in hun eigen vakgebied. Zij willen jou graag helpen in jouw zoektocht naar de diverse mogelijkheden om het leven mooi en leuk te maken.


Foto door Bruno Nascimento van UnsplashCoachingsmogelijkhedenJob coaching

Samen met jou op zoek naar jouw mogelijkheden in het bedrijfsleven.

Hierin is het doelgroepenregister één van mijn specialisaties. Maar ook wanneer jij samen met mij naar de voor jouw juiste keuze wilt kijken op het gebied van werk en inkomen. Sollicitatietraining/Theater

Door deze interactieve training maken wij de kandidaten enthousiast en zelfverzekerder richting de sollicitatie.


Budget coaching 

 Ben je constant gestrest over geld? Wil je meer controle over je financiën? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze professionele budgetcoaches staan klaar om je te begeleiden op jouw weg naar een gezonde financiële toekomst.


Alles wat je aandacht geeft groeit


Klinkt als een tegeltjes waarheid, dit is niet alleen een tegeltje is maar zeker de waarheid. 

Vandaar dat we tijdens de coachingsessies de volle aandacht voor jou wil hebben, wij reserveren de tijd en zullen ervoor zorgen dat wij niet gestoord worden in deze tijd.  
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn